Admin Admin
| Konu: Umur Çolak:Benim Favorim Tuba !!! Paz Ağus. 17, 2008 11:03 am | |
| Umur Çolak:Benim Favorim Tuba !!! (Ucanfil.com)
Arkadaşlar Umur Çolak http://www.ucanfil.com 'daki köşesinde Tuba ablamızdan bahsetmiş.
Merhaba,yepyeni yazım ile tekrar karşınızdayım.Daha önceki yazım için gönderdiğiniz o harika maillar için hepinize teker teker teşekkür ederim.Hepsi gerçekçi ve çok içtendi...Artık kesin olarak söyleyebilirim,iyiki yeniden yazmaya başladım diye.
Yaz Yaz Yaz !!!
Geldik yazın ortasına.Tarih Ağustos ayını göterdi bile.Yani vakit çok hızlı bir şekilde geçiyor.
Hala tatile çıkmayanlar bence ellerini çabuk tutmalı çünkü yaz tatilinin yerini hiç bir şey tutamaz.Tatil için size son günlerin favori ilçesi Şile'yi tavsiye edebilirim.Favori deme nedenimde herkes bu yaz Şile'de.Bizim Ebru bile bir Şile'dir tutturmuş gidiyor Yazmış birde Msn'inde "Şileeeeee" diye...Birde Şile festivalinden dolayı şu ara pek bir hit.Belediye başkanı kıymış paraya bütün sanatçıları getirtmiş Şile'ye.E tabi tv,gazete tüm medya orda.İyi bir strateji...
Serdar Bu Yazın Bombası !!!
Yaz albümleri teker teker çıkmaya devam ederken sizler için hepsini tek tek dinlemeye çalışıyorum.Şu sıralar elimden düşürmediğim albüm;Serdar Ortaç "Nefes".Aslında Serdar beni çok sıkar yani tek şarkısını bile tam olarak dinleyemezdim.Cd'sini gider alırdım ama dinleyemezdim.Ama bu sefer öyle olmadı.Albüm tam bir yaz albümü olmuş.Şeytan,Full İhtişam,Gram,Ayrılmam...Albümdeki favorilerim bunlar.Hele Gram yokmu İç gıcıklayıcı ve kıpır kıpır.Arabada en çok dinlediklerimde zaten bu 4 şarkı.Tebrikler Serdar farkını gene koymuşsun.
Osman Yağmurdereli'yi Kaybettik !!!
Herkes bir gün ölecek bunu biliyoruz ama ünlü isimlerin yani sürekli göz önünde olan insanların ölmeleri bizleri çok şaşırtıyor.Son bi kaç ayda önce Aysel Gürel'i sonra Sune Pekuysal'ı kaybettik.Şimdide ünlü yapımcı Osman Yağmurdereli.Türk televizyon tarihinin en önemli yapımlarına imza atmış eşi Esin hanınım tontişi Osman Yağmurdereli bir buçuk hafta önce hayatını kaybetti.
Kendisi iyi bir yapımcı olmakla birlikte İstanbul milletvekiliydi.Siyasi seçiminden ötürü çok eleştirdim kendisini hatta kendisinden artık hiç hoşlanmıyordum ama ölüm başka bir şey.Hemde çok başka...Neyse neyse bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.Çünkü çok moral bozucu bir durum.Osman Yağmurdereli'nin ailesine ve sevenlerine burdan tekrardan başsağlığı diliyorum.
Gülben Senin Miyadın Doldu !!!
Gülben Ergen artık miyadını doldurdu.Ne yaptığı program nede basında çıkan haberleri eskisi gibi ilgi görmüyor.13 bölümlük anlaştığı ve Okan Bayülgen yapımcılığında başladığı "Gülben Ergen'le Sürpriz" bildiğiniz üzere bitti.E hali bir sürü haber internet sitelerinde dolaşmaya başladı.Yok rating almadı,yok kendisi bıraktı tarzında bir ton haber okuduk.
Ne bu haberleri nede Gülben Ergen'in açıklamalarını hiç ama hiç dikkate almadım.Çünkü ratingler herşeyi söylüyordu.
Bir hafta 28.sırada bir hafta 50.sırada gitti geldi program.E kanalda hali ile bitirme kararı aldı.Ama kimse kabul etmez bunları.Yani kimse başarısız olduğunu kabul edemez.Gülben'de öyle yaptı zaten...Osman Yağmurdereli'ye üzüldüm tatile çıkmam gerekti ve programıda bitirme kararı aldım.
Yalan! Madem Osman Yağmurdereli'ye üzüldün neden aynı gün akşamı konser verdin Kıbrıs'ta ? Anlaşmam vardı çıkmam gerekti dedin e Atv ile bir anlaşman yokmuydu 13 bölümlük?Hiç bunlara gerek yok Gülben bence.Kendimi nadasa çekiyorum e ratinglerde iyi değil hadi bana eyvallah der çeker gidersin.Hiç öyle dallandırıp budaklandırmaya gerek yok.Kabul et seninde miyadın doldu.
Benim Favorim Tuba !!!
Ne Eda Taşpınar ne Süreyya Yalçın nede Demet Akalın.Bodrum'un en güzel kızı bu sene Tuba Büyüküstün.Başarılı oyuncu verdiği bikinili pozlarla hakikaten yaza damgasını vurdu.Tuba Büyüküstün yaptığımız tüm anketlerde başı çeken isim oldu.Herkes Tuba neymiş haberimiz yokmuş demeye başladı.Ama benim asıl düşündüğüm ise bu şekilde görüntülenmesi hayranları tarafından nasıl karşılandı? İzleyici ne düşünüyor merak ettim doğrusu.Çünkü Asi'de bambaşka bir Tuba var...Tepkide çekebilir çünkü! | |
|