TUBA BÜYÜKÜSÜSTÜN FAN SİTESİ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

TUBA BÜYÜKÜSÜSTÜN FAN SİTESİ

tubabuyukustun.yetkinforum.net

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

uğur dündarın röportajından tuba yla ilgili alıntı bi yerrr

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

uğur dündarın röportajından tuba yla ilgili alıntı bi yerrr Empty
MesajKonu: uğur dündarın röportajından tuba yla ilgili alıntı bi yerrr   uğur dündarın röportajından tuba yla ilgili alıntı bi yerrr Icon_minitimePaz Ağus. 17, 2008 11:20 am

--------------------------------------------------------------------------------

Biz bunu yeni anladık. Ben 6 ay “Anne Oluyorum” adlı bir program yapıyorum. Dergimiz ve internet sitemiz kendi başına kendini yöneten faaliyetlerdi. Televizyon yayınına başlayınca “biz ne yapıyoruz olduk?” Çünkü büyük kitlelere ulaşıyorsunuz. Dergidekinden farklı bir kitleyle karşılaştık. Yayın esnasında gelen telefonlarda bunu göstermekteydi. Sonra dedik ki, işi televizyon için en başından tekrar yapılandırmalıyız ve ben ilk annelik zamanlarıma döndüm. Yayınlarımızı hamilelik ve annelik konusunun ilk aşamalarından başlayacak şekilde yeniden yapılandırdık. Sevginizi gösterin, dürüst olun gibi yaklaşımları örneklemeye çalıştık.

İşin alfabesinden başlamak zorundasınız. Hatta bakın çok sarsıcı bir örnek vereyim… Programımızda önce konuyu bizim soruşturmacı gazetecilik tekniğiyle hazırladığımız bölümüyle ekrana getiriyoruz. Daha sonra canlı yayında uzman konuklarımızla konuyu tartışıyoruz. Stüdyomuzda emniyet narkotik şube müdürü ve psikiyatri uzmanı konuklarımız var. Ayrıca gençlere örnek olabilecek cici, güzel ahlaklı birde genç kız konuğumuz da olsun istedik. Kim olabilir diye araştırırken Ihlamurlar Altında dizisinin sevilen oyuncusu Tuba Büyüküstün üzerinde duruldu. Onu da dahil ettik kadroya… Programdan önce şöyle bir altyazı geçiyoruz: “Ihlamurlar Altında dizisinin sevilen oyuncusu Tuba Büyüküstün bir genç olarak uyuşturucu tuzaklarından nasıl korunduğunu anlatacak.” Mesaj yanlış bir anlamaya yer vermeyecek kadar açık değil mi? Bunu okuyanlar hemen Tuba Büyüküstün’ü aramışlar, sana tuzak mı kurdular, sen tuzağa mı düştün, alt yazı geçiyor diyerek, kızı korkutmuşlar. Kötü niyet yok ama algılama tümüyle yanlış. Bazen de bir büyücü ya da üfürükçünün, insanları ne hale getirdiğini çok net algılanabilecek görüntülerle anlatıyorsunuz. Ondan sonra bir kanaat oluşması lazım değil mi? Ama öyle olmuyor. Seyirciler bize telefon açıp, biz bu değerli hocanın telefonlarını alabilir miyiz, nerede bu hoca diye soruyorlar. Samimi söylüyorum bunları sık sık yaşıyoruz.

sitede varsa özür dilerim
http://tubabuyukustun.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» FaCeBooK'dan Tuba haberleri..:)